لینک به دیگر پلاتفورم های اینترنتی

Anerkennung in Deutschland

به چه چیزهایی ضرورت دارم؟

شما بر اساس تقاضای خود به عنوان پناهنده به رسمیت شناخته شده اید و یکی از عناوین اقامتی زیر را دارا می باشید: ماده 22 بند 2 قانون اقامت، ماده 22 بند 3 قانون اقامت، ماده 23 بند 2 قانون اقامت، ماده 25 بند 1 قانون اقامت، ماده 25 بند 2 قانون اقامت، ماده 26 بند 3 قانون اقامت و یا ماده 26 بند 4 قانون اقامت. در این صورت می توانید مستقلانه شروع به کار کنید. برای اینکارضرورت به داشتن جوازنامه از سوی اداره اتباع بیگانه (پولیس امور خارجیان) هستید.
شما باید در اداره اتباع بیگانه درخواست اجازه کار مستقلانه به اساس ماده 21 بند 6 کنید لینک به این اجازه می دهد تا شما. اجازه اقامت قبلی خود را نگه دارید.
در اینجا از نحوه تقاضای اجازه اقامت مورد ضرورت و به ثبت رساندن شغل خود مطلع میشوید.

پیشه وری یا شغل آزاد

پیشه وری چیست؟ شغل آزاد چیست؟


درخواست اجازه اقامت

هنگامی که شما قصد تاسیس یک پیشه وری و یا شروع کارمستقلانه در حرفه ای آزاد دارید باید تقاضای اجازه برای خود شغل طبق ماده 21 بند 6 قانون اقامت در اداره امور اتباع بیگانه ارائه دهید. اداره امور مهاجرت ضرورت به یک طرح و پلان کسب و کار که در آن شما فعالیت خود شغل خود را توصیف و تجربه حرفه ای خود و یا تجربه خود را به عنوان یک شغل آزاد شرح دهید. همچنین، شما باید برای تقاضای خودشغل ثابت کنید که شما واجد شرایط و صلاحیت لازم در مورد کار مستقلانه خود هستید. ارزیابی از اسناد شما عمدتا ربط به مفکوره و یا ایده کسب و کارو تجربه کسب و کار شما دارد.


طرح تجاری (پلانگذاری)

به شما توصیه می کنیم که طرح تجاری خود را تدوین کنید تا شرکت خود را در آلمان از ابتدا درست تاسیس کنید. طرح تجاری تنها به این کار نمی آید که اقدامات خود را جهت تاسیس نمائید و به شرایط تاسیس بهتر احاطه داشته باشید. این طرح همچنین در اکثر موارد که به منابع مالی نیاز پیدا می کنید، مثلا ً گرفتن قرضهاز بانک، ضرورت پیدا می کند. در یک طرح تجاری بیش از هر چیز درج می شود چرا فکر می کنید ایده تجاری خوبی دارید، مشتریان شما چه کسانی هستند و چگونه به آنها دستیابی خواهید داشت. چرا از دیگر رقیبان بهتر هستید، چگونه با کاری که انجام می دهید پول بدست می آورید و تامین مالی شرکتتان به چه نحو خواهد بود.

اگردرخواست من مورد قبول اداره (پولیس) خارجیان قرار نگرفت

در این مورد از حمایت مشاوران استفاده نمایید. اگر شما مشاورندارید با همکاران مسًول ما تماس بگیرید. آنها شما را در مراحل ذیل همراهی خواهند کرد:

  • از اداره امور اتباع خارجی در مورد دلایل رد درخواستتان اطلاع حاصل کنید
  • اگر دلایل رسمی عنوان می شود، به عنوان مثال نقص اسناد، اسناد لازمه را تهیه کنید
  • اگر دلایل اساسی مربوط به ایده کسب و کار و پیاده سازی شما داده می شود، شما درطرح خود تجدید نظر کرده و در صورت لزوم از حمایت مشاوران در ان زمینه استفاده نمایید.اگر مشاوری ندارید با همکاران مسٌول ما تماس بگیرید

اگر دلایل مربوط به مهارت های شخصی و کارفرمائی شما عنوان میشود، از اتاق اصناف و ارگان توسعه اقتصادی مسٌول اطلاع حاصل نمائید آیا یک سمینار و یا مشابه آن ارائه میشود که شما را برای به دست آوردن مهارت های لازم رهنمائی کند. همکاران ما هم در این مورد به شما کمک خواهند کرد.

با ما تلفنی تماس بگیرید و یا یک ایمیل ارسال کنید ما راههای مبتکرانه ای را به شما نشان خواهیم داد.


ثبت نمودن یک فعالیت شغلی مستقلانه

قدم اول شروع یک فعالیت شغلی مستقلانه در آلمان اعلام و ثبت پیشه خود و یا ثبت آن در اداره مستوفیت است. مستوفیت برای شغل های آزاد مسئول می باشد.


ثبت و اعلام یک پیشه

برای ثبت پیشه ی خود به اداره پیشه وری شهر، بخش یا منطقه ای که ساکن آنجا هستید یا می خواهید کار خودتان را آنجا انجام دهید مراجعه می کنید. اطلاعات تماس با اداره پیشه وری را در دفتر شهروندان محل خواهید یافت و یا می توانید در اینترنت به آدرس زیر مراجعه کنید:
www.bmwi-wegweiser.de/suche/behoerden در آنجا اداره پیشه وری Gewerbeamt را انتخاب کرده و کد پستی یا نام محلی را که می خواهید فعالیتتان را در آنجا انجام دهید وارد کنید. تمامی اطلاعات تماس و ساعات کاری اداره پیشه وری مسئول را خواهید یافت. بطور عموم در صفحات اینترنتی فرم های مربوط به ثبت پیشه وری را نیز خواهید یافت، برخی از این ادارات حتی انتظار دارند که این فرم ها را پر کرده و برای یک قرار ملاقات شخصی همراه خود بیاورید.

برای ثبت یک پیشه به موارد ذیل ضرورت خواهید داشت:

  • یک تذکره یا یک پاسپورت معتبر، گاهی اوقات به یک تصدیق از سوی اداره ساکنین محل (شهر) هم نیاز خواهد بود.
  • یک سند مبنی بر اینکه شما حائز شرایط شغل مورد نظر می باشید
  • 10 تا 50 یورو برای اجوره ثبت نام
  • در مورد پیشه های که ضرورت به اجازه دارند نیاز به یک گواهی از سوی اداره پولیس یا ارائه اطلاعات از فهرست ثبت مرکزی پیشه ها
  • برای پیشه های سیار یک کارت پیشه وری سیار هم لازم خواهید داشت. بدین منظور هم یک گواهی جداگانه اداره پلیس ضرورت داشته و کارمزدی بین 40 تا 770 یورو باید پرداخت شود. کارت پیشه وری سیار همواره باید همراه شخصی باشد که به این فعالیت می پردازد.

ثبت و اعلام یک فعالیت شغلی آزاد

اگر می هواهید یک فعالیت شغلی آزاد را پیش بگیرید باید این موضوع را به اداره مستوفیت اعلام کنید. برای این کار فرم خاصی وجود ندارد، یعنی شما شخصا ً یک نامه با توضیحی کوتاه از عزم خود می نویسید. مستوفیت در پی آن یک استعلام برای ثبت اطلاعات مالیاتی ارسال می دارد و یک شماره مالیاتی به شما اعلام می کند. علاوه بر ثبت در مستوفیت برای اکثر فعالیتهای شغلی آزاد داشتن اسناد مسلکی و صلاحیتها، شرایط مالی خاص یا دیگر شرایط هم وجود دارد. در لینک زیر با این شرایط آشنا خواهید شد.

در مورد شرایط کار شغل آزاد سئوال دارید؟ آیا برای بدست آوردن تمام مدارک لازم ضرورت به کمک دارید؟ به یکی از کارکنان ما که به کار شما خواهد پرداخت مراجعه کرده و کمک های لازم را دریافت دارید.

فرد مسئول

Dr. Ralf Sänger

Dr. Ralf Sänger
IQ Fachstelle Migrantenökonomie
Mainz
+49 (0)6131 9061855
E-Mail

Rainer Aliochin

Rainer Aliochin
AAU e.V.
Nürnberg
+49 (0)911 23986689
E-Mail